Το Ακταίον στις Υπηρεσίες σας

Το Ακταίον στις Υπηρεσίες σας

Το Ακταίον στις Υπηρεσίες σας

Πάντα στις υπηρεσίες του πελάτη, το προσωπικό στο Ακταίον μπορεί να σας παρέχει οποιουδήποτε είδους εξυπηρέτηση θα μπορούσε να χρειαστεί κάποιος ξένος επισκέπτης στην πόλη της Ηγουμενίτσας. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας κατατοπίσουμε, δίνοντάς σας οδηγίες για μια άνετη περιήγηση όχι μόνο στην πόλη αλλά και σε ολόκληρο τα νομό.

Οδηγίες για το που θα φάτε, που θα διασκεδάσετε, πως μπορείτε να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας, ποια αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος θα ήταν καλό να επισκεφθείτε, σε ποιες παραλίες μπορείτε να κολυμπήσετε, ποιες διαδρομές είναι ενδιαφέρον να ακολουθήσετε καθώς και ποια event, εκδηλώσεις και festival λαμβάνουν χώρα τη συγκεκριμένη περίοδο στην πόλη. Τέλος στη Reception μπορείτε να ενημερωθείτε και να έχετε ολοκληρωμένες προτάσεις για:

  • Υδάτινα Σπορ
  • Πεζοπορία
  • Ιππασία
  • Επισκέψεις σε μοναστήρια και Μουσεία
  • Εξορμήσεις στη φύση και περιηγήσεις σε ολόκληρο το νομό

Πολλές πληροφορίες για το ταξίδι σας θα βρείτε και στο συγκεκριμένο Site. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επιλέξετε την πόλη μας για την εμπορική σας δραστηριότητα, για κάποια σημαντική εκδήλωση της ζωής σας, σαν προορισμό καλοκαιρινών διακοπών ή και σαν σημείο συνάντησης.

Ζήστε την εμπειρία στο Aktaion Hotel Igoumenitsa από κοντά.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο