Το Ακταίον στο λιμάνι (Η ιστορία)

Από πολύ παλιά, η ιστορία του Ξενοδοχείου Ακταίον είναι παράλληλη με την ανάπτυξη της πόλης της Ηγουμενίτσας και την αξιοποίηση του λιμανιού της. Το 1936, ο Θωμάς Θεολόγου, παππούς των σημερινών  ιδιοκτητών, γυρνώντας από το Κάιρο και έχοντας κάποια χρήματα στην άκρη αποφασίζει να αγοράσει ένα οικόπεδο για να χτίσει ένα ξενοδοχείο σε μία πόλη 750 κατοίκων που έμελε να γίνει πρωτεύουσα του νομού Θεσπρωτίας και ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας.

Περισσότερα: Το Ακταίον στο λιμάνι (Η ιστορία)

Το Ακταίον στις Υπηρεσίες σας

Πάντα στις υπηρεσίες του πελάτη, το προσωπικό στο Ακταίον μπορεί να σας παρέχει οποιουδήποτε είδους εξυπηρέτηση θα μπορούσε να χρειαστεί κάποιος ξένος επισκέπτης στην πόλη της Ηγουμενίτσας. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας κατατοπίσουμε, δίνοντάς σας οδηγίες για μια άνετη περιήγηση όχι μόνο στην πόλη αλλά και σε ολόκληρο τα νομό.

Περισσότερα: Το Ακταίον στις Υπηρεσίες σας

Πρωινό και Καφεδάκι στο Ακταίον

Και επειδή κάθε μέρα που ξεκινάει στη ζωή μας πρέπει να ξεκινάει όμορφα, στο ξενοδοχείο μας από πολύ νωρίς αρχίζει η Παρασκευή του πρωινού και ένα σωρό μυρωδιές διαχέονται στην αίθουσα. Από τις 07:00 μέχρι τις 10:30 σερβίρεται πρωινό σε μπουφέ με μεγάλη ποικιλία γεύσεων για όλα τα γούστα.

Περισσότερα: Πρωινό και Καφεδάκι στο Ακταίον