Διαμονή

To Aktaion είναι ένα boutique ξενοδοχείο στην παραλία της Ηγουμενίτσας μόλις λίγα μέτρα από το κέντρο της πόλης και λίγα μέτρα από το λιμάνι του εξωτερικού. Μπροστά στο λιμάνι με τα ferry-boat για Κέρκυρα, το ξενοδοχείο θα λέγαμε ότι βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία για οποιοδήποτε περαστικό ή ταξιδιώτη θα έκανε μια διαμονή στην πόλη της Ηγουμενίτσας. Έτσι απευθύνεται σε μία μεγάλη γκάμα επισκεπτών, στον εμπορικό κόσμο που ταξιδεύει για δουλειά, σε ταξιδιώτες με προορισμό την Ιταλία, την Κέρκυρα ή τους Παξούς, σε τουρίστες που αποφάσισαν να απολαύσουν τον ήλιο, τις θάλασσες και τα αξιοθέατα του νομού μας αλλά και στον καθένα από εσάς που η τύχη σας ή το ριζικό σας , σας έφερε στην όμορφη πόλη της Θεσπρωτίας.

Με μόλις 20 δωμάτια, το ξενοδοχείο Ακταίον καλείται να σας προσφέρει προσωποποιημένες υπηρεσίες σε ένα χώρο που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη. Τα περισσότερα δωμάτια έχουν μπαλκόνι και θέα στη θάλασσα , ενώ φέρουν κουφώματα ενεργειακά και διπλής υάλωσης για πλήρη ηχομόνωση – θερμομόνωση, ο χώρος υποδοχής λειτουργεί 24h για check in- check out και στο lobby του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό, τον καφέ ή το ποτό σας . Τόσο τα Superior όσο και τα Standard δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα την λειτουργικότητα και την καλαισθησία και στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Superior Double Room

Τα Superior Double Room, είναι δωμάτια στον ημιώροφο του ξενοδοχείου που λειτούργησαν για πρώτη φορά το 2015. Πρόκειται για δύο ευρύχωρα δωμάτια, ήσυχα, διακοσμημένα με όμορφα έπιπλα, με ήρεμους χρωματισμούς στους τοίχους και άνετα μπάνια με επένδυση πέτρας που προσφέρουν στον καθένα από εσάς μια ευχάριστη διαμονή σε ένα καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον. Και τα δύο δωμάτια έχουν extra καναπέ κρεβάτι καθώς και γραφείο εργασίας, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα και για παιδικό κρεβατάκι.

Περισσότερα: Superior Double Room

Superior Family Room

Τα Superior Family Room, είναι δωμάτια στον ημιώροφο του ξενοδοχείου που λειτούργησαν για πρώτη φορά το 2015. Πρόκειται για δύο ευρύχωρα δωμάτια, ήσυχα, διακοσμημένα με όμορφα έπιπλα, με ήρεμους χρωματισμούς στους τοίχους και άνετα μπάνια με επένδυση πέτρας που προσφέρουν στον καθένα από εσάς μια ευχάριστη διαμονή σε ένα καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον. Και τα δύο δωμάτια έχουν extra καναπέ κρεβάτι καθώς και γραφείο εργασίας, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα και για παιδικό κρεβατάκι.

Περισσότερα: Superior Family Room

Standard Rooms

Τα Standard Rooms είναι 18 μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια στους 3 ορόφους του ξενοδοχείου. Είναι άνετα, ευρύχωρα δωμάτια με πολύ προσεγμένη διακόσμηση και ήρεμα χρώματα στους τοίχους που δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για ανάπαυση. Στα περισσότερα δωμάτια παρέχεται η δυνατότητα για extra bed, ενώ ο ιματισμός και τα καλύματα που φορούν τα κρεβάτια είναι τεσσάρων εποχών.

Περισσότερα: Standard Rooms