Διαμονή

To Aktaion είναι ένα boutique ξενοδοχείο στην παραλία της Ηγουμενίτσας μόλις λίγα μέτρα από το κέντρο της πόλης και λίγα μέτρα από το λιμάνι του εξωτερικού. Μπροστά στο λιμάνι με τα ferry-boat για Κέρκυρα, το ξενοδοχείο θα λέγαμε ότι βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία για οποιοδήποτε περαστικό ή ταξιδιώτη θα έκανε μια διαμονή στην πόλη της Ηγουμενίτσας. Έτσι απευθύνεται σε μία μεγάλη γκάμα επισκεπτών, στον εμπορικό κόσμο που ταξιδεύει για δουλειά, σε ταξιδιώτες με προορισμό την Ιταλία, την Κέρκυρα ή τους Παξούς, σε τουρίστες που αποφάσισαν να απολαύσουν τον ήλιο, τις θάλασσες και τα αξιοθέατα του νομού μας αλλά και στον καθένα από εσάς που η τύχη σας ή το ριζικό σας , σας έφερε στην όμορφη πόλη της Θεσπρωτίας.

Με μόλις 20 δωμάτια, το ξενοδοχείο Ακταίον καλείται να σας προσφέρει προσωποποιημένες υπηρεσίες σε ένα χώρο που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη. Τα περισσότερα δωμάτια έχουν μπαλκόνι και θέα στη θάλασσα , ενώ φέρουν κουφώματα ενεργειακά και διπλής υάλωσης για πλήρη ηχομόνωση – θερμομόνωση, ο χώρος υποδοχής λειτουργεί 24h για check in- check out και στο lobby του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό, τον καφέ ή το ποτό σας . Τόσο τα Superior όσο και τα Standard δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα την λειτουργικότητα και την καλαισθησία και στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Double Rooms

Τα Double Rooms, είναι ευρύχωρα δωμάτια, ήσυχα, διακοσμημένα με όμορφα έπιπλα, με ήρεμους χρωματισμούς στους τοίχους και άνετα μπάνια με επένδυση πέτρας που προσφέρουν στον καθένα από εσάς μια ευχάριστη διαμονή σε ένα καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον. Τα δωμάτια έχουν γραφείο εργασίας, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα και για παιδικό κρεβατάκι.

Περισσότερα: Double Rooms

Twin Rooms

Τα Twin Rooms, είναι ευρύχωρα δωμάτια, ήσυχα, διακοσμημένα με όμορφα έπιπλα , με ήρεμους χρωματισμούς στους τοίχους και άνετα μπάνια με επένδυση πέτρας που προσφέρουν στον καθένα από εσάς μια ευχάριστη διαμονή σε ένα καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον. Τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι και θέα στην θάλασσα καθώς και γραφείο εργασίας, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα και για παιδικό κρεβατάκι.

Περισσότερα: Twin Rooms

Triple Rooms

Τα Triple Rooms, είναι ευρύχωρα δωμάτια, ήσυχα, διακοσμημένα με όμορφα έπιπλα , με ήρεμους χρωματισμούς στους τοίχους και άνετα μπάνια με επένδυση πέτρας που προσφέρουν στον καθένα από εσάς μια ευχάριστη διαμονή σε ένα καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον. Τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι και θέα στο βουνό καθώς και γραφείο εργασίας.

Περισσότερα: Triple Rooms

Family Rooms

Τα Family Rooms, είναι 2 δωμάτια στον ημιώροφο του ξενοδοχείου που λειτούργησαν για πρώτη φορά το 2015 Πρόκειται για δύο ευρύχωρα δωμάτια, ήσυχα, διακοσμημένα με όμορφα έπιπλα, με ήρεμους χρωματισμούς στους τοίχους και άνετα μπάνια με επένδυση πέτρας που προσφέρουν στον καθένα από εσάς μια ευχάριστη διαμονή σε ένα καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον. Και τα δύο δωμάτια έχουν extra καναπέ κρεβάτι καθώς και γραφείο εργασίας, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα και για παιδικό κρεβατάκι.

Περισσότερα: Family Rooms